سه شنبه ۰۱ اسفند ۰۲ ۲۳:۲۵ ۸ بازديد
لسیتین ها نوعی پروتئین هستند که در تمام اشکال زندگی، از جمله غذایی که می خورید، یافت می شود.
در مقادیر کم، آنها ممکن است چندین فواید سلامتی را ارائه دهند. با این حال، مقادیر بیشتر می تواند توانایی بدن شما را برای جذب مواد مغذی کاهش دهد.
لکتین ها نوعی پروتئین هستند که می توانند به قند متصل شوند.
آنها گاهی اوقات به عنوان مواد ضد مغذی شناخته می شوند. مطالعات حیوانی نشان می دهد که لکتین های خاص می توانند توانایی بدن در جذب مواد مغذی را کاهش دهند. تصور می شود که لکتین ها به عنوان یک دفاع طبیعی در گیاهان تکامل یافته اند، اساساً به عنوان سمی که حیوانات را از خوردن آنها منع می کند (منبع مورد اعتماد 1).
لکتین ها در بسیاری از غذاهای گیاهی و حیوانی یافت می شوند، با این حال تنها حدود 30 درصد از غذاهایی که می خورید حاوی مقادیر قابل توجهی هستند (2 منبع معتبر).
انسان قادر به هضم لستین نیست، بنابراین آنها بدون تغییر در روده شما حرکت می کنند.
نحوه عملکرد آنها همچنان یک راز باقی مانده است، اگرچه تحقیقات حیوانی نشان می دهد که انواع خاصی از لکتین ها به سلول های دیواره روده متصل می شوند. این به آنها اجازه می دهد تا با سلول ها ارتباط برقرار کنند و پاسخی را تحریک کنند.
لستین های حیوانی در چندین فرآیند بدن از جمله عملکرد ایمنی و رشد سلولی نقش مهمی دارند.
تحقیقات نشان می دهد که لستین های گیاهی حتی می توانند در درمان سرطان نقش داشته باشند (منبع مورد اعتماد 3).
با این حال، خوردن مقادیر زیادی از انواع خاصی از لکتین ها می تواند به دیواره روده آسیب برساند. این باعث تحریک می شود که می تواند منجر به علائمی مانند اسهال و استفراغ شود. همچنین می تواند از جذب مناسب مواد مغذی توسط روده جلوگیری کند.
بیشترین غلظت لستین در غذاهای سالم مانند حبوبات، غلات و سبزیجات شب بو یافت می شود. خوشبختانه، راه های مختلفی برای کاهش محتوای لکتین این غذاهای سالم وجود دارد تا آنها را برای خوردن ایمن نگه دارد.
تحقیقات نشان می دهد که با پختن، جوانه زدن یا تخمیر غذاهایی که دارای لکتین بالایی هستند، می توانید به راحتی محتوای لکتین آنها را به مقادیر ناچیز کاهش دهید.
در زیر 6 غذای سالم که سرشار از لکتین هستند آورده شده است.
خرید سوربیتول
در مقادیر کم، آنها ممکن است چندین فواید سلامتی را ارائه دهند. با این حال، مقادیر بیشتر می تواند توانایی بدن شما را برای جذب مواد مغذی کاهش دهد.
لکتین ها نوعی پروتئین هستند که می توانند به قند متصل شوند.
آنها گاهی اوقات به عنوان مواد ضد مغذی شناخته می شوند. مطالعات حیوانی نشان می دهد که لکتین های خاص می توانند توانایی بدن در جذب مواد مغذی را کاهش دهند. تصور می شود که لکتین ها به عنوان یک دفاع طبیعی در گیاهان تکامل یافته اند، اساساً به عنوان سمی که حیوانات را از خوردن آنها منع می کند (منبع مورد اعتماد 1).
لکتین ها در بسیاری از غذاهای گیاهی و حیوانی یافت می شوند، با این حال تنها حدود 30 درصد از غذاهایی که می خورید حاوی مقادیر قابل توجهی هستند (2 منبع معتبر).
انسان قادر به هضم لستین نیست، بنابراین آنها بدون تغییر در روده شما حرکت می کنند.
نحوه عملکرد آنها همچنان یک راز باقی مانده است، اگرچه تحقیقات حیوانی نشان می دهد که انواع خاصی از لکتین ها به سلول های دیواره روده متصل می شوند. این به آنها اجازه می دهد تا با سلول ها ارتباط برقرار کنند و پاسخی را تحریک کنند.
لستین های حیوانی در چندین فرآیند بدن از جمله عملکرد ایمنی و رشد سلولی نقش مهمی دارند.
تحقیقات نشان می دهد که لستین های گیاهی حتی می توانند در درمان سرطان نقش داشته باشند (منبع مورد اعتماد 3).
با این حال، خوردن مقادیر زیادی از انواع خاصی از لکتین ها می تواند به دیواره روده آسیب برساند. این باعث تحریک می شود که می تواند منجر به علائمی مانند اسهال و استفراغ شود. همچنین می تواند از جذب مناسب مواد مغذی توسط روده جلوگیری کند.
بیشترین غلظت لستین در غذاهای سالم مانند حبوبات، غلات و سبزیجات شب بو یافت می شود. خوشبختانه، راه های مختلفی برای کاهش محتوای لکتین این غذاهای سالم وجود دارد تا آنها را برای خوردن ایمن نگه دارد.
تحقیقات نشان می دهد که با پختن، جوانه زدن یا تخمیر غذاهایی که دارای لکتین بالایی هستند، می توانید به راحتی محتوای لکتین آنها را به مقادیر ناچیز کاهش دهید.
در زیر 6 غذای سالم که سرشار از لکتین هستند آورده شده است.
خرید سوربیتول
- ۰ ۰
- ۰ نظر